aromaty proszkowe
Aromat piernikowy AP038/3
Aromat piernikowy w płynie o przyjemnym, ciepłym i korzennym charakterze, z wyraźnie wyczuwalną nutą przypraw.
Aromat owoce lasu AP023/25L1
Aromat owoce leśne w postaci płynnej o wyraźnej, charakterystycznej cukierkowej nucie.
Aromat peti beurre AP114/0501L
Aromat w płynie typu Petit Beurre, bardzo intensywny, słodki, typowy dla świeżo upieczonych maślanych ciasteczek.
Aromat Owoce Lasu AP023/P
Aromat owoce lasu w postaci proszku, charakterystyczny aromat owoców leśnych, wyraźny, intensywny, z dominującą nutą cukierkową.
Aromat owoce lasu AP023 gl
Aromat owoce lasu w postaci płynnej, charakterystyczny aromat owoców leśnych, wyraźny, intensywny, z dominującą nutą cukierkową.
Aromat opuncji figowej AP100/0501L
Aromat opuncji w postaci płynnej, o egzotycznym profilu smakowym – słodki, z wyraźną, lekko cierpką nutą, charakterystyczną dla dojrzałych owoców opuncji.
Aromat orzech laskowy AP021/30
Aromat orzecha laskowego w formie płynnej, o intensywnym, prażonym charakterze z tłustą nutą typową dla świeżo prażonych orzechów laskowych.
Aromat orzech laskowy AP021/50
Aromat orzecha laskowego w formie płynnej, o głębokim, prażonym charakterze z bogatą, tłustą nutą typową dla świeżo prażonych orzechów laskowych.
Aromat orzech laskowy AP021/544 P
Aromat orzecha laskowego w postaci proszku, o głębokim, prażonym charakterze z bogatą, tłustą nutą typową dla świeżo prażonych orzechów laskowych.
Aromat nugatowy AP075/20
Aromat nugatowy w formie płynnej, o intensywnym, słodko-tłustym profilu z wyraźną nutą orzecha laskowego, typową dla klasycznego nugatu.
Aromat morelowy nat. AP035/0501L
Aromat morelowy naturalny, w postaci płynnej, o intensywnie słodkim profilu dojrzałych moreli, z delikatną nutą dżemową, charakterystyczną dla owoców o pełnym aromacie.
Aromat morelowy AP035/P
Aromat morelowy w postaci proszku, o typowym, intensywnie słodkim profilu dojrzałych moreli, z delikatną nutą dżemową.