aromaty proszkowe

Aromat piernikowy AP038/3

Aromat piernikowy w płynie o przyjemnym, ciepłym i korzennym charakterze, z wyraźnie wyczuwalną nutą przypraw.

Aromat owoce lasu AP023/25L1

Aromat owoce leśne w postaci płynnej o wyraźnej, charakterystycznej cukierkowej nucie.

Aromat peti beurre AP114/0501L

Aromat w płynie typu Petit Beurre, bardzo intensywny, słodki, typowy dla świeżo upieczonych maślanych ciasteczek.

Aromat Owoce Lasu AP023/P

Aromat owoce lasu w postaci proszku, charakterystyczny aromat owoców leśnych, wyraźny, intensywny, z dominującą nutą cukierkową.

Aromat owoce lasu AP023 gl

Aromat owoce lasu w postaci płynnej, charakterystyczny aromat owoców leśnych, wyraźny, intensywny, z dominującą nutą cukierkową.

Aromat opuncji figowej AP100/0501L

Aromat opuncji w postaci płynnej, o egzotycznym profilu smakowym – słodki, z wyraźną, lekko cierpką nutą, charakterystyczną dla dojrzałych owoców opuncji.

Aromat orzech laskowy AP021/30

Aromat orzecha laskowego w formie płynnej, o intensywnym, prażonym charakterze z tłustą nutą typową dla świeżo prażonych orzechów laskowych.

Aromat orzech laskowy AP021/50

Aromat orzecha laskowego w formie płynnej, o głębokim, prażonym charakterze z bogatą, tłustą nutą typową dla świeżo prażonych orzechów laskowych.

Aromat orzech laskowy AP021/544 P

Aromat orzecha laskowego w postaci proszku, o głębokim, prażonym charakterze z bogatą, tłustą nutą typową dla świeżo prażonych orzechów laskowych.

Aromat nugatowy AP075/20

Aromat nugatowy w formie płynnej, o intensywnym, słodko-tłustym profilu z wyraźną nutą orzecha laskowego, typową dla klasycznego nugatu.

Aromat morelowy nat. AP035/0501L

Aromat morelowy naturalny, w postaci płynnej, o intensywnie słodkim profilu dojrzałych moreli, z delikatną nutą dżemową, charakterystyczną dla owoców o pełnym aromacie.

Aromat morelowy AP035/P

Aromat morelowy w postaci proszku, o typowym, intensywnie słodkim profilu dojrzałych moreli, z delikatną nutą dżemową.