aromaty proszkowe

Aromat kawowy AP036/5

Aromat kawowy w postaci płynnej, delikatny, podstawowy, o subtelnym, łagodnym zapachu kawy.

Aromat karmel mleczny typ W AP033/172P

Aromat karmel mleczny w postaci proszku, o intensywnym profilu słodkiego karmelu z wyraźną, kremową nutą mleczną.

Aromat karmel mleczny AP033/P

Aromat karmel mleczny w postaci proszku, o delikatnym profilu mleczno-maślanym z subtelną nutą karmelu.

Aromat jogurtowy AP069/P

Aromat jogurtowy w postaci proszku, o intensywnym profilu jogurtowym z charakterystyczną delikatną nutą serwatki.

Aromat jagodowy AP015/P

Aromat jagodowy w postaci proszku, o wyrazistym profilu, z intensywną nutą owocową oraz delikatną nutą liścia.

Aromat jagodowy AP015/20/2

Aromat jagodowy w postaci płynnej, o wyrazistym profilu, z intensywną nutą owocową oraz delikatną nutą liścia.

Aromat jagodowy AP015/20

Aromat jagodowy w postaci płynnej, o intensywnej, wyrazistej nucie owocowej z charakterystycznym landrynkowym akcentem.

Aromat jabłkowy AP018/Z1

Aromat jabłkowy w postaci płynnej, o intensywnej, naturalnej nucie dojrzałego jabłka, z wyraźnie zbalansowaną słodyczą i subtelną kwasowością.

Aromat jabłkowy AP018/30/S

Aromat jabłkowy w postaci płynnej, o nucie dojrzałego jabłka i pełnym, słodkim zapachu owoców.

Aromat jabłkowy AP018/20/S

Aromat jabłkowy w postaci płynnej, o nucie zielonego jabłka o świeżym, lekko kwaskowatym zapachu, przypominającym dojrzałe owoce.

Aromat jabłkowy AP018/014

Aromat jabłkowy w postaci płynnej, o ostrej, eterycznej nucie świeżych jabłek, z wyrazistą, lekko kwaskowatą nutą.

Aromat jabłkowo-cynamonow AP018/PB1

Aromat jabłkowo-cynamonowy w postaci proszku to połączenie świeżego jabłka z słodką, korzenną nutą cynamonu oraz aromatem pieczonego ciasta szarlotki.