aromaty proszkowe
Aromat kawowy AP036/5
Aromat kawowy w postaci płynnej, delikatny, podstawowy, o subtelnym, łagodnym zapachu kawy.
Aromat karmel mleczny typ W AP033/172P
Aromat karmel mleczny w postaci proszku, o intensywnym profilu słodkiego karmelu z wyraźną, kremową nutą mleczną.
Aromat karmel mleczny AP033/P
Aromat karmel mleczny w postaci proszku, o delikatnym profilu mleczno-maślanym z subtelną nutą karmelu.
Aromat jogurtowy AP069/P
Aromat jogurtowy w postaci proszku, o intensywnym profilu jogurtowym z charakterystyczną delikatną nutą serwatki.
Aromat jagodowy AP015/P
Aromat jagodowy w postaci proszku, o wyrazistym profilu, z intensywną nutą owocową oraz delikatną nutą liścia.
Aromat jagodowy AP015/20/2
Aromat jagodowy w postaci płynnej, o wyrazistym profilu, z intensywną nutą owocową oraz delikatną nutą liścia.
Aromat jagodowy AP015/20
Aromat jagodowy w postaci płynnej, o intensywnej, wyrazistej nucie owocowej z charakterystycznym landrynkowym akcentem.
Aromat jabłkowy AP018/Z1
Aromat jabłkowy w postaci płynnej, o intensywnej, naturalnej nucie dojrzałego jabłka, z wyraźnie zbalansowaną słodyczą i subtelną kwasowością.
Aromat jabłkowy AP018/30/S
Aromat jabłkowy w postaci płynnej, o nucie dojrzałego jabłka i pełnym, słodkim zapachu owoców.
Aromat jabłkowy AP018/20/S
Aromat jabłkowy w postaci płynnej, o nucie zielonego jabłka o świeżym, lekko kwaskowatym zapachu, przypominającym dojrzałe owoce.
Aromat jabłkowy AP018/014
Aromat jabłkowy w postaci płynnej, o ostrej, eterycznej nucie świeżych jabłek, z wyrazistą, lekko kwaskowatą nutą.
Aromat jabłkowo-cynamonow AP018/PB1
Aromat jabłkowo-cynamonowy w postaci proszku to połączenie świeżego jabłka z słodką, korzenną nutą cynamonu oraz aromatem pieczonego ciasta szarlotki.