aromaty proszkowe

Aromat imbirowy AP073/50

Aromat imbirowy w postaci płynnej, delikatny i charakterystyczny, łączy ciepłą, pikantną nutę z subtelną świeżością, tworząc wyrazistą, korzenną świeżość imbiru.

Aromat herbata zielona AP116/P

Aromat zielonej herbaty w postaci proszku, świeży, charakterystyczny i orzeźwiający, wyróżnia się intensywną świeżością.

Aromat herbata zie. typ N AP116/P50

Aromat zielonej herbaty w postaci proszku, subtelne połączenie świeżości zielonej herbaty z tropikalnym, owocowym akcentem mango.

Aromat gruszkowy AP060/100

Aromat gruszkowy w postaci płynnej, intensywnie gruszkowy o profilu przetworowym, z wyraźnymi nutami octowej kwaskowatości, przypominającej aromat przetworów owocowych.

Aromat gruszkowy AP060/10

Aromat gruszkowy w postaci płynnej, o profilu przetworowym, z wyraźnymi nutami octowej kwaskowatości, przypominającej aromat przetworów owocowych.

Aromat grapefruitowy AP049/1

Aromat grapefruitowy w postaci płynnej o profilu miąższowym, świeży, z wyraźnymi nutami soczystego grejpfruta. Aromat naturalny.

Aromat granatu AP125/1471/50 K3

Aromat granatu w postaci płynnej, świeży, intensywnie owocowy, łączący lekko słodkie nuty z wyraźną kwasowością i subtelną nutą goryczki.

Aromat czekoladowy typ ml AP016/P1

Aromat czekoladowy w postaci proszku o delikatnym, kremowym profilu mlecznej czekolady.

Aromat czekoladowy typ M AP016

Aromat czekoladowy w postaci płynnej, o profilu mlecznej czekolady, jedwabisty, z dominującą nutą słodkiej, kremowej, mlecznej czekolady.

Aromat czekoladowy typ ciemna AP016/50 E

Aromat czekoladowy w postaci płynnej o delikatnym profilu mlecznej czekolady.

Aromat czekoladowy AP016/PEK

Aromat czekoladowy w postaci proszku, o typowym czekoladowym profilu.

Aromat czekoladowy AP016/PECK

Aromat czekoladowy w postaci proszku, o typowym, wyraźnie czekoladowym profilu.