aromaty proszkowe
Aromat imbirowy AP073/50
Aromat imbirowy w postaci płynnej, delikatny i charakterystyczny, łączy ciepłą, pikantną nutę z subtelną świeżością, tworząc wyrazistą, korzenną świeżość imbiru.
Aromat herbata zielona AP116/P
Aromat zielonej herbaty w postaci proszku, świeży, charakterystyczny i orzeźwiający, wyróżnia się intensywną świeżością.
Aromat herbata zie. typ N AP116/P50
Aromat zielonej herbaty w postaci proszku, subtelne połączenie świeżości zielonej herbaty z tropikalnym, owocowym akcentem mango.
Aromat gruszkowy AP060/100
Aromat gruszkowy w postaci płynnej, intensywnie gruszkowy o profilu przetworowym, z wyraźnymi nutami octowej kwaskowatości, przypominającej aromat przetworów owocowych.
Aromat gruszkowy AP060/10
Aromat gruszkowy w postaci płynnej, o profilu przetworowym, z wyraźnymi nutami octowej kwaskowatości, przypominającej aromat przetworów owocowych.
Aromat grapefruitowy AP049/1
Aromat grapefruitowy w postaci płynnej o profilu miąższowym, świeży, z wyraźnymi nutami soczystego grejpfruta. Aromat naturalny.
Aromat granatu AP125/1471/50 K3
Aromat granatu w postaci płynnej, świeży, intensywnie owocowy, łączący lekko słodkie nuty z wyraźną kwasowością i subtelną nutą goryczki.
Aromat czekoladowy typ ml AP016/P1
Aromat czekoladowy w postaci proszku o delikatnym, kremowym profilu mlecznej czekolady.
Aromat czekoladowy typ M AP016
Aromat czekoladowy w postaci płynnej, o profilu mlecznej czekolady, jedwabisty, z dominującą nutą słodkiej, kremowej, mlecznej czekolady.
Aromat czekoladowy typ ciemna AP016/50 E
Aromat czekoladowy w postaci płynnej o delikatnym profilu mlecznej czekolady.
Aromat czekoladowy AP016/PEK
Aromat czekoladowy w postaci proszku, o typowym czekoladowym profilu.
Aromat czekoladowy AP016/PECK
Aromat czekoladowy w postaci proszku, o typowym, wyraźnie czekoladowym profilu.