

Softi
Pieczywo kanapkowe - lekkie, z chrupiącą skórką i kruchym miękiszem.
Zalety
- Połączenie miękkiego pieczywa pszennego z chrupiąca skórką
- Kruchy miękisz, bez efektu "ciągnięcia"
- Apetyczny kolor
- Możliwość formowania różnych kształtów
- Pieczywo można podawać w wersji podgrzewanej lub grillowanej
- Miękisz nie nasiąka sosami i dodatkami
- Idealny do kanapek, pieczywa do dań fast-food i przekąsek – komponuje się z wszelkimi dodatkami, można podawać na zimno lub ciepło
- Bułki wspaniale utrzymują świeżość
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Softi 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Jedzenie poza domem to ciągle rosnący rynek, dlatego proponujemy Softi – mieszankę do produkcji lekkiego pieczywa kanapkowego o kruchym miękiszu i chrupiącej skórce. Na bazie Softi powstają lekkie, pszenne bułki, które pasują po prostu do wszystkiego i których miękisz nie nasiąka sosami czy dodatkami. Słodkie czy pikantne, w postaci kanapki czy zapiekanki, na zimno czy na ciepło – takich delikatnych przekąsek jeszcze nie było.
Polecamy dwa rodzaje kształtów pieczywa, które zaskoczą Klientów. Bułka Italia – prostokątna, we włoskim stylu. Można oferować ją solo, jako bazę do samodzielnego przygotowania domowych przekąsek lub zaaranżowaną jako kanapkę. Kieszonka – owalna bułka, specjalnie przygotowana tak, by nie trzeba jej było nacinać przed nałożeniem farszu. Wystarczy rozerwać, wypełnić dowolnym nadzieniem i podać. Proste i szybkie rozwiązanie!.
Receptura podstawowa
