

Mieszanki cukiernicze
Szeroka gama produktów do wypieku zarówno standardowych produktów cukierniczych jak również do tworzenia oryginalnych kompozycji smakowych przyciągających klientów. Gwarantują uzyskanie wyrobów zawsze wysokiej jakości , a ponieważ są bardzo proste w użyciu nie wymagają zatrudniania dodatkowych pracowników o specjalnych kwalifikacjach.
Biszkopt Klasyczny
Mieszanka do wypieku tradycyjnego, domowego biszkoptu.
Quickmix
Premix do produkcji ciast biszkoptowych.
Quick 96
Emulgator do ciast biszkoptowych i biszkoptowo-tłuszczowych.
Maestro Classic
Mieszanka do wyrobu wykwintnego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku maślano-śmietankowym.
Sandia
Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o maślanym smaku.
Sandia E limited
Mieszanka do wypieku babki biszkoptowo-tłuszczowej o smaku maślanym
Sandia o smaku Cytrynowym
Mieszanka do wyrobu babek o smaku cytrynowym.
Sandia Cytrynowa E limited
Mieszanka do wyrobu babek o smaku cytrynowym.
Sandia o sm. Czekoladowym
Mieszanka do wyrobu babek o smaku czekoladowym.
Sandia Czekoladowa E limited
Mieszanka do wyrobu babek o smaku czekoladowym.
Sandia Pomarańczowa E limited
Mieszanka do wypieku babek o smaku pomarańczowym.
Sandia o smaku Cappuccino
Mieszanka do wyrobu babek o smaku Cappuccino.