

Mieszanki cukiernicze
Szeroka gama produktów do wypieku zarówno standardowych produktów cukierniczych jak również do tworzenia oryginalnych kompozycji smakowych przyciągających klientów. Gwarantują uzyskanie wyrobów zawsze wysokiej jakości , a ponieważ są bardzo proste w użyciu nie wymagają zatrudniania dodatkowych pracowników o specjalnych kwalifikacjach.
Sandia Cappuccino E limited
Mieszanka do wyrobu babek o smaku cappucino
Babka o smaku waniliowym
Mieszanka do wypieku babki biszkoptowo-tłuszczowej o smaku waniliowym.
Ciasto Owocowy Ogród
Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o owocowym smaku.
Ciasto Orkiszowe z Orzechem
Mieszanka do wyrobu ciasta na bazie mąki orkiszowej z dodatkiem orzechów.
Ciasto Miodowe
Mieszanka do wyrobu ciasta miodowego.
Ciasto wiedeńskie
Mieszanka do przygotowania ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.
Ciasto Intensywna Czekolada
Mieszanka do wypieku czekoladowego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.
Ciasto Czekoladowe
Mieszanka do wypieku ciasta o smaku czekoladowym.
Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe
Mieszanka do wypieku czekoladowego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.
Ciasto o smaku truflowym
Ciasto o smaku truflowym jest idealne na ważne chwile, podniosłe uroczystości czy zimowe wieczory. Wspaniale komponuje się z owocami, polewą czekoladową i kremami.
Ciasto Karmelowe
Mieszanka do wyrobu ciasta karmelowego.
Maestro Czekoladowe
Mieszanka do wyrobu wykwintnego ciasta biszkoptowego, intensywnie czekoladowego.