Polewy Polewy

Scaldis Biały (T)

Scaldis Biały (T) - kuwertura czekoladopodobna biała.

Zalety

  • łatwość przyrządzania
  • szybkie równomierne zastyganie
  • odporność na wysokie temperatury
  • elastyczność - równomiernie przylga do ciasta
  • wysoka temperatura topnienia
  • możliwość stosowania w pracy ręcznej i mechanicznej

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Scaldis Biały (T) 10.0 10.00 KG karton

Opis produktu

Scaldis jest wysokiej jakości kuwerturą czekoladopodobną o szerokim zastosowaniu. Produkt stosowany jest do dekoracji ciast oraz jako polewa cukierków czekoladowych. Na bazie Scaldisu można przyrządzać kremy i nadzienia. Idealny do produkcji figurek i dekoracji z czekolady. Scaldis jest bardzo łatwy w przyrządzaniu, równomiernie pokrywa powierzchnię ciast. Po zastygnięciu tworzy gładką, niepękającą, a zarazem delikatną masę czekoladopodobną, odporną na niskie i wysokie temperatury.


Receptura podstawowa

Scaldis Biały (T)